jan rietveld

Over mij

Hallo, ik ben Jan Rietveld en woonachtig in de Krimpenerwaard. Voor mij is fotograferen een pure hobby, die ik al een flink aantal jaar met plezier beleef.

Mijn allereerste camera was een analoge Fujica, daarna kocht ik een Pentax ME spiegelreflexcamera met een 28 mm lens en een auto zoomlens van 35-105 mm. Daar is menig foto mee geschoten. Inmiddels is deze camera vervangen door een digitale Pentax K10D met 18-55 mm lens en een Tamron 70-300 mm lens. Laatst ook een Sigma18-250 f 3.5 lens erbij gekocht.

Ik fotografeer eigenlijk van alles, gebouwen, natuur, evenementen, mensen, dieren etc. Inmiddels begint mijn eigen stijl zich te vormen. Ik combineer de ene hobby (fotograferen) met de andere hobby (fietsen) en trek er dus regelmatig op uit om mooie plaatjes te schieten.

Ik ben er geen voorstander van om foto’s erg te bewerken. Mijn geplaatste foto’s zijn of zo gekiekt of hooguit aangepast qua contrast of bijsnijden. Ik vind het fijn als mensen die een foto van mij willen gebruiken voor bepaalde doeleinden, dat ook even vragen.

Wil je iets weten of vragen neem dan gerust contact met mij op. Veel plezier bij het bekijken van de foto’s op mijn website.

Heb je interesse in een shoot?

©JR Photography    |    jan-rietv@outlook.com    |    T 06 - 209 780 00